Midibalen

Met ons materieel maken we midi balen. Het is de ideale tussenmaat als het gaat om hooibalen. Vaak zijn de ‘normale’ balen te klein en zijn de grote balen te groot.

Midi balen zijn de perfecte tussenmaat. Prima hoeveelheid voor bijvoorbeeld paarden of andere dieren. We laten u graag zien hoe dit werkt.

01

Midi balen persen

Loonbedrijf Stefan Van Kessel beschikt over twee midi balenpersen. De Balen Pers is een kleine, compacte ronde balen perswikkelcombi met een hoge capaciteit voor grassilage, hooi en stro. Vanwege zijn afmetingen en gewicht, is de perswikkelcombi uitermate geschikt voor kleinere weilanden, heuvelachtige gebieden en plaatsen met weinig draagvermogen.

02

De Midi baal

De baal heeft een afmeting van 90cm x 85cm en kan daardoor door iedere deur. Hierdoor zijn onze balen uitermate geschikt voor de paardenhouderij en of hobby boer die een te lage voersnelheid heeft voor de normale grote ronde of vierkante baal.

03

Midi baal transport

Loonbedrijf Stefan van Kessel verzorgt ook het transport van de midi balen. Door middel van tractor met balenklem en platte wagens.

KUNNEN WE IETS VOOR U DOEN?
LATEN WE KENNISMAKEN!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en we komen zo spoedig mogelijk bij u terug.