Grondwerk

Loon-, grondwerk en midi balen Stefan van Kessel voert diverse grondwerkzaamheden uit bij zowel particulieren als bedrijven. Dit gebeurd met name in de regio Den Bosch.

Wij beschikken over een uitgebreid machine park om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in grondbewerkingen in tuinen en kleine bouw projecten. De werkzaamheden die wij bijvoorbeeld uitvoeren zijn: het uitgraven van garages en schuren. Spitten en egaliseren van tuinen. Aanleg van tuinen. Bestratingen Sloopwerkzaamheden. Verwijderen en afvoeren oude beplanting, hagen, gazons en boomstronken. Maaien en uitbaggeren van sloten. Uitgraven van vijvers, zwembaden, trampolines enz.

01

Grondwerk

We houden ons bezig met diverse vormen van grondwerk. Eén van die vormen is het grote grondwerk. Hieronder vallen bijvoorbeeld grote bestratingsprojecten, sloopwerkzaamheden, verwijderen en afvoeren van bijvoorbeeld boomstronken.

02

Mini grondwerk

Ook op het gebied van mini grondwerk kunnen wij u van dienst zijn. Hiervoor hebben we speciaal kleiner materieel waarmee we nog nauwkeuriger kunnen werken als bij ‘het grote en grove werk’. Al bij een doorgang van 75 cm kunnen wij voor u aan de slag!

KUNNEN WE IETS VOOR U DOEN?
LATEN WE KENNISMAKEN!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en we komen zo spoedig mogelijk bij u terug.